Furuheim IF sikter høyt

Postet av Administrator

Photo

Etter en lang og kald vinter er endelig fotballsesongen i gang igjen, og alle fotballhjertene i Østfold og Furuheim IF gleder seg. FIF har gjennom vinteren kommet både tidlig og godt i gang med treninger for alle lagene, og nå legges det ned en siste innsats og finpuss før det hele braker løs med bortekamp mot Grasmyr SK i første serierunde!


Det er ingen tvil om at Østfold er en fotballmenighet hvor interessen er stor, med mange ivrige spillere på alle alderstrinn. Furuheim IF stiller også i år med lag i alle alderstrinn, både for gutter og jenter. Nytt for året er også lagene for spillere i aldersgruppen 6 - 10 år, hvor vi har veldig mange gutter og jenter som er med.

For at vi skal kunne utvikle oss både individuelt og som lag setter vi oss klare mål for sesongen som vi nå går inn i. Disse målene gjelder ikke bare det sportslige, men går også ut på å bygge samfunn og trivsel rundt sporten. Samfunn skal bygges innad i laget og på tvers av aldersgrupper og kjønn, slik at alle i og rundt klubben kan trives med fotball!

I Østfold føler vi oss ekstra heldige som har så mange gode og engasjerte trenere. En av disse er Magnus Strand Kristiansen, som er kaptein og trener for G23, og i tillegg trener han også G16 og J23. Magnus er veldig engasjert og brenner for fotballen, og han leverer kvalitetstreninger for sine lag gang på gang. På alle treninger er det han som kommer først, og da gjerne i god tid før treningen, og han er alltid den som drar sist.

«Sitat Magnus: Det å både kunne få arbeide, trene og spille med både de yngre gutta og de på min egen alder og merke at vi som lag gjør fremgang motiverer meg. Noe av det jeg synes er viktigst ved å være trener er at man hele tiden må kunne gi alt for at mitt lag skal få et så godt opplegg som mulig både på trening og i kamp. Det er også ekstra moro når man kan gjennomføre godt planlagt treningsøkter slik at spillerne får utfordringer og merker at de gjør fremgang.»

Forrige sesong gikk J23 helt til topps i OFL, mye takket være Magnus sitt engasjement. Dette året ønsker Magnus også å gå til topps med G16, som vant pokalen i 2013, og med G23, som enda ikke har hatt den gleden.

«Sitat Magnus: Vi har som mål å kjempe i toppen av tabellen med alle lag, og at vi kan levere et skikkelig bra tilbud for alle våre medlemmer gjennom nok en sesong med fotball! Vi  ønsker også å fortsette der vi slapp i fjor med å legge opp til et skikkelig arrangement rundt alle hjemmekampene våre, slik at rammene rundt kampene kan bli så bra som mulig både for publikum og spillere.»

 

Sebastian Ådalen er også en veldig ivrig fotballspiller. Han spiller keeper for både G16 og G23. Det å ha en positiv holdning på kamper og treninger mener Sebastian er en viktig ting i sporten.

«Sitat Sebastian: Vi skal spille vårt spill på banen, og gjøre det beste vi kan får å kjempe oss helt til toppen! »

Sporten kan skape mye trivsel og samfunn, men den kan også skape strid og splid. For å unngå dette ønsker vi å ha et spesielt fokus på fairplay, rettferdighet og vennskap når vi møter våre motstandere. Det er nulltoleranse for dårlig språkbruk både på og utenfor banen.

«Sitat Sebastian: Man må støtte hverandre på laget, og det er jo en fordel å holde nullen så lenge som mulig! »

 

Loading contents...