Første serierunde for Dal FK

Postet av Administrator

Photo

Endelig var dagen her. Søndag 10. april ble oslofjordligaen 2016 sparket i gang, og over 100 fotballglade mennesker møtte opp klare til kamp i det strålende været. Første motstander ut for Dal FK er Speed FK, som kommer fra Norges niende største by, Drammen.


Da klokken slo 10 blåste dommeren i fløyta, og G13 hadde offisielt startet serien. Dal FK G13 ledet 1 – 0 til pause, men Speed FK kom sterkt tilbake i andre omgang og vant dermed kampen 3 – 5.


G13 i aksjon

 

G16 var neste klasse som skulle ut i ilden. Det startet rolig, og det virket som drammenserne hadde et knepent overtak på Dal FK. Trener for Dal FK G16, Sigurd Østern, ga gutta sine en god dose selvtillit i pausen, noe som resulterte i at Dal FK klarte å snu kampen og vinne 4 – 1.


Noen av supporterne fra Drammen

Parallelt med gutter 16 spilte også jenter 23. Dette var en spennende kamp med høy intensitet fra begge lag. Stillingen ble tilslutt 3 – 4 i Speed FK sin favør.

Da klokken nærmet seg 13:00 sto omkring 30 fotballspillere og varmet skikkelig i opp i det strålende været. Speed FK G23 er et senior lag som ikke har stilt i oslofjordligaen på et par år, så forventingene var høye. Dal FK gikk først opp i en 2 – 0 ledelse men så klarte Speed FK å redusere til 2 – 1. Drammenserne klarte å holde et høyt trykk, men klarte ikke å utligne. Noen minutter før slutt punkterer Horten kampen, og Dal FK G23 vinner dermed sin første kamp for sesongen 3 – 1.


Noen av de herlige supporterne som møtte opp


Trener for G13, Christoph Saxer, fyrer opp gutta i pausen

 

 

Loading contents...