J13 Løkka Sport - forventninger og mål

Postet av Administrator

Photo

J13-laget i Sandefjord har trent en og en halv time hver uke i hele vinter. Neste alle møter opp på hver trening. Det er et skikkelig positivt lag med mange morsomme personligheter. Stemningen er alltid på topp under treningene.


Vilde Kronstad og Christiane Gangsø, trener for G13, har tatt seg en prat med noen av spillerne. Hvorfor spiller du fotball, og hva ser du mest fram til i årets sesong? Her har dere noen av flotte svarene:


Tuva Kronstad (Kaptein): Jeg spiller fotball fordi det er en gøy sport og jeg trives på banen, og det er alltid gøy å være med laget mitt. Det jeg gleder meg mest til er Breivoll Cupen, for det er alltid så trivelig der. Det er gøy å spille kamper der og veldig gøy å møte andre jenter fra andre klubber. 
 

Ella Bertelsen: Jeg går på fotball fordi jeg elsker den sporten og jeg vil gjerne bli bedre i det. Jeg gleder meg mest til å spille kamper med laget og selvfølgelig vinne. Jeg gleder meg også til å treffe nye folk fra de andre lagene og kanskje bli kjent med dem, de er jo alltid trivsel når man spiller fotball vettu. 


Kaja Bertelsen: Jeg går på fotball fordi det er veldig gøy og det er den sporten jeg liker, og jeg vil bli bedre i det. Det jeg gleder meg mest til er å spille kamper og møte andre som spiller, og jeg liker å være med laget mitt og håpe på seier i hver kamp. 


Rubina Gangsø: Jeg spiller fotball fordi jeg syns det er gøy å være sammen med vennene mine på laget og jeg liker å spille kamper. Det jeg gleder meg mest til denne sesongen er å spille kamper og vinne sammen med laget mitt. Og bli kjent med andre som også spiller fotball.


Aurora Gangsø: Jeg går på fotball fordi jeg liker sporten og å være med vennene mine. Jeg gleder meg mest til å spille kamper og møte de jeg kjenner fra andre klubber.


Madelen Evensen: Jeg går på fotball fordi jeg syns det er gøy å være en del av et lag og jeg vil gjerne bli bedre. Jeg gleder meg mest til å spille fotballkamper og henge med laget og møte nye folk. 


Cie Veronica Almås: Jeg går på fotball fordi jeg syns det er morsomt. Gleder meg til å spille kamper og møte andre fra forskjellige byer.

 

Her følger noen bilder fra treningene innendørs i vinter

Trenere for J13, Christiane Gangsø og Vilde Kronstad, sikter høyt i årets sesong. Den harde treningen i vinter skal bli testet når sesongen nå starter. 

Loading contents...