Sesongstart for BSK

Postet av Administrator

Photo

Med fotballskoa på plass og humøret på topp, var små og store fotballentusiaster fra BSK klare for en ny og spennende fotballsesong!


Som vanlig har den mestvinnende klubben i Oslofjorligaen satt seg høye mål, som de gjennom hardt arbeid sammen skal nå.

På lørdag ble det for andre år på rad arrangert familiecup i Ski Alliansehall, noe som har vist seg å være en stor suksess!

Her fikk de yngste spillerne muligheten til å spille mot hverandre i en miniturnering. For mange av spillerne var dette første gang de spilte en ordentlig kamp, noe som gjorde dagen ekstra interessant. Også flere spillere fra de eldre lagene fikk muligheten til å prøve seg som både trenere og dommer for første gang.
Jenter og gutter i aldersgruppa 2.-7 klasse fra både Oslo og Østfold ble delt inn i tilsammen 18 lag som konkurrerte mot hverandre. Etter mange jevne og spennende kamper var det tre lag som kom helt til toppen. For aldergruppa 2.-4. endte det med delt førsteplass mellom lagene som hadde fått navnene Frankrike og Tyskland, mens for aldergruppa 5.-7. var det Barcelona som stakk av med seieren. Uansett seier eller tap viste det seg og være en gøy dag for både store og små.

Ukentlige fotballtreninger er en stor del av barna og ungdommens hverdag. Gjennom hele vinteren har det blitt holdt mange intensive treninger, som har rustet spillerne for en ny sesong.

På søndag var det duket for guttelagenes første kamper i Oslofjordligaen, noe de lenge har sett frem til. Kampene ble spilt på hjemmebane mot Grenland. På tross av hard konkurranse fra motstanderlaget endte det med seier for både G13 og G23. Dette gjør at målet om å vinne Oslofjordligaen er et skritt nærmere! 

Loading contents...