Jarlsberg FK seiler videre

Postet av Administrator

Photo

Jarlsberg FKs G16 lag er en av de store kanonene denne sesongen, og søndag 12.juni tok de den tredje seieren for året, og tabelltopp etter fire kamper.


Etter 10 poeng på de første fire kampene, er det bare poenget mot de andre tittelkandidatene, Sandefjord, som hindrer dem fra en perfekt sesong hittil.

Grasmyr SK vs Jarlsberg FK 0-4

Jarlsberg skulle få en tøff førsteomgang på Skager Arena, hvor Grasmyr, på sin egen hjemmebane, klarte å presse bortelaget til å gjøre mange feil. Spillet fungerte ikke like bra for Jarlsberg, og førsteomgang skulle ende i 0-0 i en meget tørr affære fra begge lag. Grasmyr var nærmest scoring etter noen frispark fra veldig farlige posisjoner.

I andre omgang skulle begge lag starte i et høyt tempo, men Jarlsberg fikk til slutt ta fullstendig over showet, og når Kevin Vedvik satte inn ledermålet halvveis ut i omgangen, ble lettelsen stor blant spillere og trenerapparatet. Kristoffer Olsen satte inn 2-0 etter et høyt skudd i mål, og Kevin Vedvik, med sitt andre for dagen, satte enkelt inn nummer tre. 
Bytter ble gjort mot slutten av matchen, og flere fikk vist seg fram når Jarlsberg kontrollerte inn til seier. Erik Fuzi gjorde mål nummer fire etter en herlig vendig. Pasningen kom fra Joachim Myhre, en annen av de imponerende innbytterne. 

Bortelaget kunne da dra hjem med alle tre poengene når vi da går inn i sommerpausen fra Oslofjordligaen. Skal ligaen ende i seriegull for G16 laget til Jarlsberg? Det blir uansett tøft når både Løkka og Breivoll SK er hakk i hæl. Det kommer til å bli en meget spennende andre halvdel av sesongen. 

Målscorere: Kevin Vedvik x2, Kristoffer Olsen, Erik Fuzi
Laget varmer opp før matchen


Fine rammer rundt arenaen


Fokuserte spillere og trener underveis i kampen

 

Loading contents...