• Photo

  Vårsesongen 2016 for Grasmyr SK

  Nå som vårsesongen går mot slutten sier Grasmyr Sportsklubb seg fornøyde med en god innsats. Samtidig ser vi fram til en avslappende, men også spennende sommer med blant annet Brunstadcup.

  Les mer

 • Photo

  Jarlsberg FK seiler videre

  Jarlsberg FKs G16 lag er en av de store kanonene denne sesongen, og søndag 12.juni tok de den tredje seieren for året, og tabelltopp etter fire kamper.

  Les mer

 • Photo

  Sesongstart for BSK

  Med fotballskoa på plass og humøret på topp, var små og store fotballentusiaster fra BSK klare for en ny og spennende fotballsesong!

  Les mer

 • Photo

  Jarlsberg FK kickoff

  Torsdag 21. april var alle fotballspillere fra Jarlsberg Fotballklubb samlet til en kickoff for årets sesong. Nå er laget for alvor klare til dyst.

  Les mer

 • Photo

  J13 Løkka Sport - forventninger og mål

  J13-laget i Sandefjord har trent en og en halv time hver uke i hele vinter. Neste alle møter opp på hver trening. Det er et skikkelig positivt lag med mange morsomme personligheter. Stemningen er alltid på topp under treningene.

  Les mer

 • Photo

  Første serierunde for Dal FK

  Endelig var dagen her. Søndag 10. april ble oslofjordligaen 2016 sparket i gang, og over 100 fotballglade mennesker møtte opp klare til kamp i det strålende været. Første motstander ut for Dal FK er Speed FK, som kommer fra Norges niende største by, Drammen.

  Les mer

 • Photo

  Furuheim IF sikter høyt

  Etter en lang og kald vinter er endelig fotballsesongen i gang igjen, og alle fotballhjertene i Østfold og Furuheim IF gleder seg. FIF har gjennom vinteren kommet både tidlig og godt i gang med treninger for alle lagene, og nå legges det ned en siste innsats og finpuss før det hele braker løs med bortekamp mot Grasmyr SK i første serierunde!

  Les mer

 • Photo

  Fotballsesongen 2016 er endelig her!

  Grasmyr betrakter seg selv som en skikkelig fotballmenighet, og derfor er det naturlig å satse stort mot fotballsesongen 2016. Vi har av den grunn satt oss høye, men oppnåelige mål for årets Oslofjordliga.

  Les mer

 • Photo

  Drivhus-trening gjennom vinteren

  Jarlsberg Fotballklubbs G23-lag har gjennom vinteren trent inne i et godt og varmt drivhus med et nydelig kunstgress. Her har spillerne holdt seg i form til OFL-sesongen 2016 som starter opp i april.

  Les mer

 • Photo

  Minicup for J16 og J23

  Lørdag 13 februar var Eiker FK jentene i sving på sin første fotballcup for året. Det var jentene fra Grasmyr Sportsklubb som arrangerte cupen. Totalt var det fem lag som var representert fra Grasmyr SK, Drammen FK, Eiker FK, Breivoll SK og Jarlsberg FK i klassene J16 og J23. Kampene ble spilt med god komfort innendørs i en leid fotballhall.

  Les mer

Loading contents...