• Vårsesongen 2016 for Grasmyr SK

  Nå som vårsesongen går mot slutten sier Grasmyr Sportsklubb seg fornøyde med en god innsats. Samtidig ser vi fram til en avslappende, men også spennende sommer med blant annet Brunstadcup.

  Les mer
 • Jarlsberg FK seiler videre

  Jarlsberg FKs G16 lag er en av de store kanonene denne sesongen, og søndag 12.juni tok de den tredje seieren for året, og tabelltopp etter fire kamper.

  Les mer
 • Sesongstart for BSK

  Med fotballskoa på plass og humøret på topp, var små og store fotballentusiaster fra BSK klare for en ny og spennende fotballsesong!

  Les mer
 • Jarlsberg FK kickoff

  Torsdag 21. april var alle fotballspillere fra Jarlsberg Fotballklubb samlet til en kickoff for årets sesong. Nå er laget for alvor klare til dyst.

  Les mer
 • Photo

  J13 Løkka Sport - forventninger og mål

  J13-laget i Sandefjord har trent en og en halv time hver uke i hele vinter. Neste alle møter opp på hver trening. Det er et skikkelig positivt lag med mange morsomme personligheter. Stemningen er alltid på topp under treningene.

  Les mer

 • Photo

  Første serierunde for Dal FK

  Endelig var dagen her. Søndag 10. april ble oslofjordligaen 2016 sparket i gang, og over 100 fotballglade mennesker møtte opp klare til kamp i det strålende været. Første motstander ut for Dal FK er Speed FK, som kommer fra Norges niende største by, Drammen.

  Les mer

 • Photo

  Furuheim IF sikter høyt

  Etter en lang og kald vinter er endelig fotballsesongen i gang igjen, og alle fotballhjertene i Østfold og Furuheim IF gleder seg. FIF har gjennom vinteren kommet både tidlig og godt i gang med treninger for alle lagene, og nå legges det ned en siste innsats og finpuss før det hele braker løs med bortekamp mot Grasmyr SK i første serierunde!

  Les mer

Loading contents...